Share

KONSTRUKTION, PROJEKT & DESIGN & ANVÄNDNING & FÖRSÄLJNING OCH INVESTERINGSFÖRFARANDEN

KONSTRUKTION, PROJEKT & DESIGN & ANVÄNDNING & FÖRSÄLJNING OCH INVESTERINGSFÖRFARANDEN

KONSTRUKTION, PROJEKT & DESIGN & ANVÄNDNING & FÖRSÄLJNING OCH INVESTERINGSFÖRFARANDEN

KONSTRUKTION, PROJEKT & DESIGN & ANVÄNDNING & FÖRSÄLJNING OCH INVESTERINGSFÖRFARANDEN

Har du vill göra ett projekt i Turkiet? Ring nu!

+905439353545 (du kan få information från whatsapp.)

Arkitektonisk modellering är ett av de viktigaste stegen som ska vidtas för att synliggöra och påvisa arkitektoniska projekt. Vi inbjuder dig till ett erfaret team som specialiserat sig på arkitektonisk modellering och reflekterar denna expertis till deras verk med dess utvecklande tekniska möjligheter och utvecklar strukturförståelse. Vi väntar på dig under taket av Alfa Architecture för att introducera dina projekt, överföra världen du har skapat till andra sidan bättre och göra dina kampanjer mer slående.

ARKITEKTURPROJEKTTJÄNST


Alfa Arkitektur; design, funktion, ekonomi, estetik och användarförfrågningar accepterar de integrerade principerna för design. I sina projekt inser den miljömässiga känsliga strukturer med tanke på alla krav för förnybar energi.

KONSEPTPROJEKT:


På Alfa Architecture tillhandahålls konceptprojekttjänster för projekt som inkluderar varumärkesvärde som massabostäder, hotell och sjukhus. Foto-verklighetsvisualer och färgglada schematiska planer används för att bedöma hur byggnader eller strukturer ska bedömas och hur deras visuella kommer att vara i början av investeringen.

AVAN-PROJEKT:


Paketinformationen (plats, sluttning, klimatdata, etc.) analyseras i enlighet med regleringsbestämmelser och behov och ett förprojekt skapas. I detta skede förbereds fotorealistiska bilder av den designade byggnaden.

ANSÖKNINGSPROJEKT:


Mot bakgrund av det godkända förprojektet säkerställs samordningen av statiska projekt, mekaniska och elektriska installationsprojekt. Detta är projektfasen där snabba och ekonomiska lösningar utvecklas i full samordning. Det detaljerade projektet för det arkitektoniska projektet är förberett. De kvantiteter som krävs under byggfasen extraheras i detta skede.

DECORATION SERVICE


Alfa Arkitektur; kontor, hotell, restaurang, villadekorationer samt estetiska, funktionella och ekonomiska principer med tanke på att personalen utför.

Förutom funktionell användning, är trevliga utrymmen utformade med estetiska lösningar. Inom ramen för dekorationsprojektet förbereds tillverkningsprojekt av alla träproduktioner. Materialen som ska användas och deras mängder är ordnade som färgade ark. Du börjar leva de designade utrymmena med de fotorealistiska bilderna nära det färdiga tillståndet innan du är klar med dekorationen.

I slutet av dekorationsprojektet fortsätter vi att fungera i implementeringsstadiet. Servicen för nyckelfärdig dekoration utförs under arkitekten kontroll för korrekt implementering av projektet och kundnöjdhet.

KONSULTANS- OCH ÖVERVAKNINGSTJÄNST


Alfa Architecture tillhandahåller konsulttjänster och övervakningstjänster till sina investerare med ackumulering av år inom byggsektorn. Konsultverksamhet är en mycket viktig tjänst som förhindrar onödiga kostnader och detaljer. Konsulttjänsten, som sparar tid och pengar för sina investerare, har mer än 20 års erfarenhet.

RING NU ELLER SKRIFT FRÅN WHATSAPP
Telefon: +90 543 935 35 45

Turkiet Villa Project Sales & Applications
Turkiet Business Center Project Sales & Applications
Turkiet lägenhet Project Sales & Applications
Turkiet Hotel Project & Application Sales
Turkiet Restauranger Sales & projektgenomförande

Izmir Villa-projekt och applikationsförsäljning
Izmir Business Center Projekt- och applikationsförsäljning
Izmir lägenhetsprojekt och applikationsförsäljning
Izmir Hotellprojekt och applikationsförsäljning
İzmir restaurangprojekt och försäljning av applikationer

Telefon: +90 543 935 35 45